LUDE SCENE NA TENISKOM TERENU: Novak Đoković dobio masažu usred meča (FOTO)

Novosti online

17. 09. 2024. u 21:02

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković otišao je u Sofiju da bi u humanitarnom meču odmerio snage sa Bugarinom Grigorom Dimitrovom.

ЛУДЕ СЦЕНЕ НА ТЕНИСКОМ ТЕРЕНУ: Новак Ђоковић добио масажу усред меча (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

U Bugarskoj se odigrava egzibicioni teniski meč između Novaka Đokovića i Grigora Dimitrova, gde oba tenisera izuzetno uživaju, poput i publike koja se našla u Sofiji ovog dana kako bi ispratila spektakl.

Jednostavno, rezultat je trenutno 1:1 u setovima, ali to nije ni blizu najbitnijoj stvari na ovom meču.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Prvobitno je tokom prvog seta viđena jedna slatka situacija u kojoj je meč prekinut kako bi jedan mladi navijač dobio reket od Novaka Đokovića i odigrao poen protiv bugarskog tenisera, ali Novak tu nije stao sa šalama.

On je odmah potom napravio i jedan skeč nakon poena u kom se izuzetno natrčao. Đoković je došao do tribine, pokazivao je Dimitrovu da stane i uspori tempo dok je pio vodu od navijača. Takođe, on je potom dobio i masažu od strane navijača pre nego je nastavio meč.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

DOVOLJNO JE SAMO BRATKO, NE TREBA VIŠE OD TOGA: Đoković i Dimitrov dobili poklon pred meč u Sofiji, evo i koji (VIDEO)