TENISKI SVET U NEVERICI: Da li je ovo Novak Đoković najavio kraj karijere?

Novosti online

18. 09. 2024. u 10:25

ZLATNA olimpijska medalja, 24 grend slem trofeja, svi mastersi u vitrini i to više puta, pa još 428 nedelja na vrhu ATP liste (više od osam godina)... I šta još može da inspiriše Novaka Đokovića da nastavi da igra tenis.

ТЕНИСКИ СВЕТ У НЕВЕРИЦИ: Да ли је ово Новак Ђоковић најавио крај каријере?

Foto: Profimedia

A ne smemo zaboraviti ni dvoje dece školaraca kod kuće, pa je sve izvesnije da se polako privodi kraju karijera ne samo najvećeg tenisera sveta svih vremena, već možda i jednog od najboljih sportista koji je ikada koračao zemljom. 

Ne što je naš, Nole je najlepša sportska priča ikada ispričana i zbog toga će nam svima biti jako teško kada Đoković kaže i zvanično da odlazi u penziju. Nije da je već nije najavio jer je posle osvajanja zlata na Olimpijskim igrama fokus sa tenisa otišao na drugu stranu. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Pokazao je to rezultat na Ju-Es openu, ali i raspored koji je Srbin napravio u narednom periodu. Sve egzibicija do egzibicije sa turnirom na kome godinama nije učestvovao.

Naime, Đoković se iznenada pojavio u Bugarskoj kod svog prijatelja Grigora Dimitrova, ima takmičenje u Saudijskoj Arabiji, a između je Kina koja ga dugo nije videla, gde je istakao da će možda i poslednji put igrati, slično kao i na Dejvis kupu za Srbiju.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

I ono što nas još više navodi na to da je došao kraj je izjava Novaka Đokovića.

- Prvi put u karijeri nemam dugoročne planove. Živim u trenutku i videćemo šta će se desiti. Igram sa Grigorom u Sofiji, pa u Kini, a zatim egzibicioni turnir u Saudijskoj Arabiji. Posle toga, ne znam. Videćemo i proceniti - poručio je Novak Đoković.

- Za mene je vreme sa porodicom važno, želim da budem sa ženom i decom, da učestvujem u njihovim životima što nisam već mogao u godinama iza nas - dodao je Đoković šta njemu u ovom trenutku najviše fali, poručivši da uopšte nije opterećen time da li će izboriti nastup na Završnom mastersu u Torinu.

Moraće doći i taj dan, 37 mu je godina, ali za nas će uvek Novak Đoković biti najveći sportista svih vremena.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje