"TEŠKO JE PRIČATI O RAFI, A NOVAK ĐOKOVIĆ...": Rodžer Federer bez dlake na jeziku o svojim velikim rivalima

Novosti online

18. 09. 2024. u 17:32

Rodžer Federer nalazi se u Berlinu gde će se predstojećeg vikenda održati Lejver kup, od 20. do 22. septembra u Uber areni.

ТЕШКО ЈЕ ПРИЧАТИ О РАФИ, А НОВАК ЂОКОВИЋ...: Роџер Федерер без длаке на језику о својим великим ривалима

Foto: Profimedia

Švajcarski teniser se pre dve godine zvanično oprostio od tenisa na ovom turniru, a sada mu prisustvuje kao jedan od vlasnika. Ovog septembra neće se družiti sa svojim najvećim rivalima Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom.

Dok je Nole u samom vrhu, uzima trofeje, osvaja olimpijske medalje, igra finala velikih turnira, Rafa je praktično na margini teniskih takmičenja, sve manje igra, još ređe pobeđuje, duboko je zakoračio ka "penziji".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laver Cup (@lavercup)

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Federer je imao priliku da kaže par reči o Špancu i njegovom čestom odustajanju od takmičenja.

- Ne znam šta se događa sa Rafom. Teško mi je da bilo šta prognoziram o Nadalu jer jedva da je igrao poslednje dve godine - rekao je Federer.

Sa druge strane, o Novaku Đokoviću, Federer je imao samo lepe reči da kaže, kao i da je predvideo osvajanje novog Grend Slem trofeja.

- Osvojio je zlato na Olimpijskim igrama i takmiči se regularno. Tačno je da je imao neke povrede, ali one su normalne kada krenete da starite. Mislim da će on biti jedan od favorita za osvajanje Australijan opena, zajedno sa Sinerom i Alkarasom. Siner mora da brani titulu, Karlos ima potencijal da osvoji sva četiri grend slema, tako da će to biti vrlo interesantan turnir - rekao je Federer.

Lejver kup je meč između tenisera iz Evrope i ostatka sveta.

Tim Evropu će predstavljati Aleksander Zverev, Danil Medvedev, Kasper Rud, Karlos Alkaraz i Stefanos Cicipas, Grigor Dimitrov.

Tim Sveta predstavljaće Tejlor Fric, Fransisko Serundolo, Frensis Tijafo, Ben Šelton, Alehandro Tabilo i Tanasis Kokinakis.

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju