TENISKA KRAĐA VEKA! Janik Siner progovorio o ljudima koji su izdali Novaka Đokovića

Novosti online

26. 09. 2024. u 11:52

Janik Siner je pričao pred početak turnira u Pekingu (serija 500) i govorio o novim članovima tima koje je objavio nakon osvajanja Ju-Es opena.

ТЕНИСКА КРАЂА ВЕКА! Јаник Синер проговорио о људима који су издали Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Siner je svom timu najpre dodao kondicionog trenera Marka Panikija, a onda i Ulisesa Badija, argentinskog fizioterapeuta, bivše članove tima Novaka Đokovića.

A sve ovo se dešavalo nakon doping afere posle koje je bio prinuđen da se rastane sa ljudima u njegovom timu, koji su obavljali te funkcije.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Oni se uklapaju veoma dobro. Pre svega, veoma je važno to što su već radili zajedno prethodnih godina, tako da se veoma dobro poznaju. Sada ih i ja polako upoznajem, jasno je da je potrebno malo vremena, ali veoma sam uzbuđen zbog te saradnje. Izuzetno su profesionalni i smatram da od njih mogu da naučim mnogo stvari, što je veoma dobro, uzevši u obzir da sam mlad teniser. Tako stičem još više iskustva. Da, odlično su se uklopili - rekao je Siner.

Otkrio je i na čemu će najviše raditi.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Mnogo radimo na servisu, promenili smo tu nekoliko stvari. Pokret koji sada izvodim pri servisu malo je drugačiji, nov je, tako da moram da se naviknem na to. Takođe, pokušavam da idem malo više na mrežu, da znam kako da priđem napred - zaključio je Siner.

 BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSI SRAVNJUJU UGLEDAR SA ZEMLJOM: Grad je opkoljen - ovo su poslednji trenuci (VIDEO)