KAKAV OBRT! Novak Đoković šokirao teniski svet na mastersu u Šangaju

Novosti online

09. 10. 2024. u 08:47

NAJBOLjI teniser svih vremena Novak Đoković (37) je nedavno uplašio navijače, kada je rekao da prvi put u karijeri nema plan, da želi da igra samo grend slemove i za Srbiju, pa se spekulisalo i da se polako oprašta od tenisa.

КАКАВ ОБРТ! Новак Ђоковић шокирао тениски свет на мастерсу у Шангају

FOTO: Profimedia

Međutim, Nole je nagovestio da će se i sledeće godine vratiti u Kini, što je bacilo u trans navijače srpskog tenisera. 

- Da li je ovo moja poslednja godina u Kini? Moji rezultati su dokaz kako se osećam kada igram ovde. Uvek sam ovde pravio velike uspehe, kako u Pekingu, tako i u Šangaju. To je sve zbog velike ljubavi i podrške koju osećam od kineskog naroda. Moja povezanost sa vama je duboka, pet godina bez dolaska u Kinu je bilo previše -  rekao je Nole i dodao:

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Uradiću sve da dođem i sledeće godine. Ne znam šta će sledeća godina doneti kada je u pitanju raspored turnira i odmora, ali znam da želim da nastavim da igram. Videću kako mi se telo oseća, ali planiram da prioritet budu najvažniji događaji. I dalje želim da dolazim u Kinu, makar još jednom, zbog velike ljubavi i podrške koju osećam ovde - poručio je Đoković i obradovao sve koji ga vole, a šokirao one koji žele što pre da ga vide u penziji.

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PIKSI NAŠAO ZAMENU, TRENIRA SA ORLOVIMA: Novi igrač se priključio reprezentaciji Srbije