''RAME JE U REDU...'' Medvedev spreman za Sinera!

Filip Milošević

09. 10. 2024. u 21:18

Danil Medvedev je zabrinuo svoje navijače zbog bola u ramenu, međutim nije ništa strašno i biće spreman za četvrtfinale Mastersa u Šangaju.

РАМЕ ЈЕ У РЕДУ... Медведев спреман за Синера!

Foto: EPA-EFE/MARK R. CRISTINO

Moskovljanin je posle meča objasnio o čemu se radi.

- U redu je. Kada zatražite medicinsku pauzu, naročito posle dobijenog taj-brejka, kada servirate sledeći, to nije činjenica koja će vam pomoći. Recimo da sam osetio malu bol i nelagodnost. Razmišljao sam, šta ako bude u tri seta? Onda je bolje da uzmem pauzu sada, nego posle drugog seta. Servirao sam, izgubio sam ritam, nisam pogađao prve servise i on je uzeo brejk. Pitao sam se da li sam bio u pravu što sam pozvao lekara, ali generalno, nije ništa ozbiljno, pobedio sam i sve je u redu. I sve će biti u redu sa ramenom - poručio je Medvedev.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Šampion Šangaja iz 2019. godine imaće veoma težak posao u četvrtfinalu, jer će se sastati sa prvim na svetu, Italijanom Janikom Sinerom.

- Boriću se, moraću taktički dobro da se pripremim, kao i mentalno i fizički. Biće to težak meč, tako da se samo nadam da će sa telom sve biti u redu. Spreman sam za borbu - zaključio je Medvedev.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HAG DONEO NOVU ODLUKU O ŠEŠELJU: Nezvani gost dolazi u Srbiju?