OLGA DANILOVIĆ U FINALU TURNIRA U BARSELONI: Srpska teniserka na pragu rekorda karijere

Novosti online

12. 10. 2024. u 18:25

Srpska teniserka, Olga Danilović plasirala se u finale VTA turnira serije 100 u Barseloni, odnosno predgrađu ovog grada po nazivu Kornelja de Ljobregat, pošto je savladala Polinu Kudermetovu iz Rusijerezultatom 2:0 po setovima 6:4, 6:4.

ОЛГА ДАНИЛОВИЋ У ФИНАЛУ ТУРНИРА У БАРСЕЛОНИ: Српска тенисерка на прагу рекорда каријере

FOTO: Tanjug/AP

Danilović je bila ta koja je prva izgubila servis u prvom setu, spasila je i četiri brejk lopte u sedmom gemu, ali je onda napravila veliki preokret. Nanizala je Olga tri gema, iskoristila dve od pet brejk šansi, a prvu set loptu za vođstvo.

U drugom delu igre viđen je sličan scenario. Kudermetova je napravila brejk i povela sa 3:1, ali je Srpskinja uspela da izjednači na 3:3 i to iz četvrte prilike za brejk. Imala je Olga i brejk loptu pri vođstvu od 4:3, nju nije iskoristila, ali jeste kasnije drugu u desetom gemu, koja je ujedno bila i meč lopta.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

U borbi za titulu u Kataloniji, Srpkinja će igrati protiv 81. teniserke sveta Aranče Rus, koja je eliminisala En Li sa 2:1 u setovima.

Trijumf u polufinalu doneo je Olgi osigurano 95. mesto na VTA listi (pre turnira bila na 103. poziciji), a ukoliko slavi u finalu može da bude i na 86. mestu, što bi joj bio najbolji rezultat u karijeri (nekada je bila 93, ali ne više od toga).

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)