"ĐOKOVIĆ ĆE UŽIVATI U TOME!" Legendarni Australijanac pecnuo Novaka, a onda...

Novosti online

16. 10. 2024. u 14:10

Tod Vudbridž, jedna od legendi dubla, kaže da će Novak Đoković posle mnogo godina doći na Australijan open u drugačijem izdanju.

ЂОКОВИЋ ЋЕ УЖИВАТИ У ТОМЕ! Легендарни Аустралијанац пецнуо Новака, а онда...

FOTO: EPA

Inače, Vudbridž je poznat po tome što je tokom karijere često kritikovao Novaka. Međutim, u poselednje vreme je malo "promenio ploču" - što se videlo posle Australijan opena 2023. godine.

– Doći će u Melburn kao neka vrsta autsajdera među svim teniserima o kojima govorimo kao favoritima – objašnjava Vudbridž čiji je najveći uspeh u singlu bio baš polufinale u Melburnu. - Razlog je činjenica da cele ove godine nije osvojio nijedan grend slem trofej.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Ali za razliku od nekih drugih komentatora, Australijanac smatra da će to doneti pozitivnu reakciju Đokovića.

– Takav status će mu doneti slobodu u načinu na koji će se pripremati, a on će uživati u tome – uveren je Vudbridž da će zbog toga Nole doći mnogo opušteniji i bez imalo pritiska, što bi moglo da ima veoma pozitivan efekat na njegove rezultate.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Podsetimo, Vudbridž je najviše gneva izazvao 2019. godine kada je o Đokoviću rekao:

- Novak je žrtva svoje želje da bude voljen, više nego što dopušta ljudima da ga vole. On to traži. U polufinalu ste mogli da vidite kako navijačima pokazuje uvo. Roberto Bautista Agut je odigrao sjajan poen i publika je to cenila, ali je Đoković želeo da aplauz za njega bude glasniji. To je bizarno ponašanje. On je neverovatan igrač, ali ne mora da ide tim putem, da pati da njemu aplaudiraju jače.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VIDIMO SE U ŠAPCU! STRAHINJA PAVLOVIĆ OTVARA MINI-PIČ TEREN U RODNOM GRADU: Štoper Srbije i Milana stiže na Gradski stadion u sredu u 18.30