NOVAKOVIM RIVALIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Đoković poslao moćnu poruku

Novosti online

18. 10. 2024. u 15:38

Srpski teniser Novak Đoković je na meti mnogih ljudi iz sveta tenisa. Svi se pitaju kad bi mogao i on da okači reket o klin.

НОВАКОВИМ РИВАЛИМА СЕ ОВО НЕЋЕ СВИДЕТИ: Ђоковић послао моћну поруку

Foto: Profimedia

U priči za argentinski časopis "La nacion" otkrio je kako stvari stoje kada je reč o njegovom penzionisanju.

- U dubini duše osećam da mogu da osvojim još grend slem titula. Ono što me i dalje motiviše da se takmičim, naročito na slemovima, jeste osećaj da sam kandidat za osvajanje tih trofeja. Takođe, volim da nastupam za svoju zemlju i igram u Dejvis kupu - rekao je Đoković.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković je svestan da mnogi smatraju da treba da se povuče dok je u vrhu.

- Svi kažu, osvojio si zlato, osvojio si sve, reci "zbogom". Sa druge strane, neki misle da treba da nastavim dokle god mislim da mogu da budem favorit za grend slem titule. Ja sam bliže ovim drugima. Možda se predomislim, ne znam, ali zasad osećam da želim da nastavim. Još koliko? Putovanja i pronalaženje motiva padaju mi sve teže. Nije lako, pogotovo sa decom, ne želim da budem odsutan od kuće dugo, ali i dalje imam nešto što me pokreće. Žao mi je onih koji žele da se povučem, jer će morati da me gledaju još neko vreme - rekao je Đoković.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Đoković u subotu igra s Rafaelom Nadalom na egzibiciji u Rijadu, a potom bi trebalo da saopšti planira li da igra u Parizu i Torinu.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi