"ĐOKOVIĆ I JA..." Nadala preplavile emocije nakon poslednjeg meča sa Novakom

Novosti online

20. 10. 2024. u 11:08

Novak Đoković savladao je Rafaela Nadala poslednji put u profesionalnoj karijeri na egzibicionom turniru "Slem šest kraljeva" rezultatom 2:0 (6:2, 7:6) u borbi za treće mesto. Sada je Španac stao pred medije i govorio o ovom duelu, ali i o svojoj budućnosti nakon Dejvis kupa.

ЂОКОВИЋ И ЈА... Надала преплавиле емоције након последњег меча са Новаком

FOTO: AP/Tanjug

Nadal nije krio emocije što je jedan od svojih poslednjih mečeva odigrao upravo protiv Đokovića.

 - Bila je to još jedna bitka, ali drugačija od većine bitaka koje smo imali na profesionalnom turu. Lepo smo se zabavili, naročito u drugom setu. U prvom nisam igrao dovoljno dobro, nisam igrao mnogo setova od Olimpijskih igara, trebalo mi je vremena da uđem u ritam, ali u drugom setu je bilo dobrih poena, dobre zabave. Uvek je lepo sastati se s Novakom, emotivno je, jer imamo neverovatnu i dugu priču iza nas - kaže Nadal.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Nadal se zahvalio publici na podršci koju je dobio u Rijadu.

 - Naravno da sam čuo. Imao sam veliku podršku, priliku da igramo pred navijačima pred kojima nismo ranije. Bili su strastveni, uživali smo i mislim da se vraćamo kućama sa dobrim uspomenama. Osećam da imam veliku podršku gde god sam igrao, ta energija i zadovoljstvo su posebni, ne mogu dovoljno da im se zahvalim - dodao je Nadal.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Španski teniser nije mnogo govorio o tome šta će raditi kada završi karijeru.

 - Dobra stvar je što ne moram da odlučim kakav život želim. Potrebno mi je vremena da odlučim šta želim da budem posle toga. To je velika promena, biće velika promena u mom životu. Nije to samo poslednjih dvadeset godina koliko sam profesionalac, otkad sam dete živim kao profesionalni sportista, a to se završava posle Dejvis kupa. Hajde da uživamo u poslednjih mesec dana, probaću da budem što kompetitivniji na Dejvis kupu, pa ćemo videti. Posle ću uzeti slobodno vreme da vidim šta želim, malo ću se i opustiti - zaključuje Nadal.

Podsetimo, Nadal će učestvovati još na Dejvis kupu u Novembru, gde će braniti boje Španije, a nakon toga završiće profesionalnu karijeru.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NI ĐOKOVIĆ, NI FEDERER, EVO KOJE IME JE NA SPISKU: Šok izjava bivšeg šampiona Vimbldona