ŠOK ZA ŠOKOM! Kontroverzna lepotica napustila tenis u 32. godini, "opljačkala" vilu, nestala, pa se sada oglasila i sve otkrila

Novosti online

21. 10. 2024. u 09:13

PRAVO niotkuda se u maju ove godine pojavila vest da je italijanska teniserka Kamila Đorđi završila karijeru.

ШОК ЗА ШОКОМ! Контроверзна лепотица напустила тенис у 32. години, опљачкала вилу, нестала, па се сада огласила и све открила

Foto: Profimedia

Ona je odlučila da ode u penziju u 32. godini, što je šokiralo sve, a i rastužilo s obzirom na to da se radi o najlepšoj teniserki današnjice. 

Nismo se oporavili ni od tog šoka, a onda je usledila još luđa informacija. Kamila je optužena od strane gazde bivše vile, u kojoj je stanovala šest meseci, da je tom prilikom načinila štetu između 50.000 i 100.000 dolara! Naime, navodno, prilikom selidbe nije platila rentu, a pritom je odnela i persijske tepihe, nameštaj i vredne antikvitete.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- Kamila je sa porodicom pobegla ne plativši polugodišnju rentu. Takođe, ona je ukrala polovinu nameštaja, uključujući persijske tepihe i antikvarni sto težak više od pola tone. Ukupna šteta iznosi između 50 i 100 hiljada evra - naglasio je vlasnik vile i dodao da je razgovarao sa ocem poznate teniserke:

- Rekao je da to nisu neke vredne stvari. To je jako ružan odnos prema osobi koja je pretrpela gubitak, kako finansijski, tako i sa emotivne strane. Te stvari su bile deo mog života i moje majke. Pre par meseci su me komšije upozorile da su došli kamioni za utovar nameštaja, a kada sam stigao, nikoga nije bilo tu i kuća je bila poluprazna. Neke stvari su ostavili u bašti, jer nisu mogli da ih utovare.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

A onda se misteriozno Kamili Đorđi izgubio svaki trag, spekulisalo se da je nestala zbog poreskog duga. Punih šest meseci se nije znalo šta je sa prelepom teniserkom koja je odlučila da izađe iz ilegale i pojavi se u emisiji „Verisimo“ i sve objasni.

- Nije istina da sam bežala, smejala sam se glasinama koje sam pročitala. Nisam pobegla iz Italije kako bih izbegla plaćanje poreza. Moj advokat mi je stvorio puno problema, kojih nisam bila ni svesna dok sumnje nisu postale javne. Moja porodica nije znala šta se događa - rekla je i zaštitila bližnje.

Onda su usledile šokantne informacije koje govore koliko je teško na teniskom vrhu.

- Godinama sam želela da napustim tenis. Znala bih da napravim pauzu od nekoliko meseci, ali više nisam mogla da izdržim mentalne i fizičke napore koje donosi profesionalni tenis. Sad živim u Majamiju, a porodica mi je u Kaliforniji.

Nezaobilazno pitanje je bilo gde je završio nameštaj iz Firence, ali je ona sve oštro negirala.

- Nije istina da sam ukrala nameštaj, kuća nije bila nameštena, stanarinu smo uredno plaćali, a optužbe na moj račun su smešne - odgovorila je.

To nije jedina stvar koja je bila kontroverzna u njenoj karijeri. Primera radi – nije primila vakcinu za kovid (iako je u papirima stajalo da jeste). Ona je krivicu svalila na doktorku.

- U novembru je ročište na sudu za to. Iznenađena sam, verovala sam toj doktorki, ubrizgala mi je injekciju i odobrila kovid potvrdu. Kasnije sam saznala da to nije bila vakcina protiv korone, pa sam morala da se ponovo vakcinišem - zaključila je Kamila.

Đorđi je u karijeri osvojila četiri titule, a najbolji plasman bio je 26. mesto, do kog je došla 22. oktobra 2018. godine. Upravo je te godine ostvarila i najbolji rezultat na grend slemovima kada je stigla do četvrtfinala na Vimbldonu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OPREZNO! IGRAMO PROTIV TIMA KOJI JE... Sferopulos zna šta Zvezdu čeka protiv Budućnosti u Podgorici