NIKAD JAČE PRVENSTVO SRBIJE: Troicki igra za Zvezdu, Jorovićeva za TK Novak

Tanjug

30. 07. 2020. u 16:37

EKIPNO prvenstvo Srbije u tenisu, u muškoj i ženskoj konkurenciji, biće veoma zanimljivo jer će se na terenu pojaviti neka poznata imena u svetskim okvirima poput Miomira Kecmanovića, Viktora Troickog, Damira Džumhura, odnosno Ivane Jorović.

НИКАД ЈАЧЕ ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ: Троицки игра за Звезду, Јоровићева за ТК Новак

foto: EPA

Najbolje rangiran teniser u muškoj konkurenciji je Kecmanović, 47. na ATP listi, koji će braniti boje TK Đukić, a pored njega učestvovaće i srpski Dejvis kup reprezentativci: za Crvenu zvezdu (Danilo Petrović (157. na ATP listi), Viktor Trociki (184), Miljan Zekić (514), odno za TK TAŽ (Nikola Milojević (145) i Peđa Krstin (246).


Za TK Đukić igraće i najbolji teniser BiH Damir Džumhur (107), kao i najbolji dubl igrač Srbije Nikola Ćaćić (59. na ATP listi u dublu).

Kod dama "prvu tabla" biće članica "TA Tipsarević" Bugarka Izabela Šinikova (187. na WTA listi), zatim sledi Fed kup reprezentativka Srbije Ivana Jorović (228), koja će braniti boje TK Novak, a uz Ivanu tim TK Novak čine i WTA igračice: Draginja Vuković (644) i Elena Milovanović (924).

Šampionat u muškoj konkurenciji počinje 2. avgusta, a u ženskoj dan kasnije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ZA PREVENCIJU GOJAZNOSTI I DIJABETESA: Dečja bolnica u Novom Sadu dobila najsavremeniju Inbody vagu