PRVI PUT U ISTORIJI ŽITIŠTA: Dame organizuju teniski turnir

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

14. 09. 2020. u 22:34

NA teniskom terenu sportsko poslovnog centra "Pešut" u Žitištu,  ovog vikenda,  u organizaciji Teniskog kluba "Trending" održaće se teniski turnir, prvi put u istoriji jedne od najmanjih opština u srednjem Banatu.

ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ ЖИТИШТА: Даме организују тениски турнир

Foto: B.Grujić

Zanimljiva činjenica je da  rukovodstvo teniskog kluba, čine isključivo dame, ima ih više od deset, koje sve obožavaju i često rekreativno igraju tenis.

- Prvi put u istoriji Žitišta organizujemo turnir u tenisu, uz značajnu podršku Sportskog saveza i Turističke organizacije  opštine Žitište - kaže Žana Govedarica, jedna od mladih dama koje upravljaju klubom, uz poziv svim zainteresovanim ljubiteljima belog sporta, da se prijave i učestvuju na turniru.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DENVER NAGETSI DOLAZE U SRBIJU? Oglasio se komesar NBA lige, ali i Nikola Jokić