NOVAK RASPOLOŽEN POSLE POBEDE NAD IMEROM: Ubijam vreme pričajući sa zidovima

Od stalnog dopisnika iz Pariza - Goran Čvorović

29. 09. 2020. u 23:03

SLOBODNO me pitajte šta želite, vezano za tenis, a i za ostale teme, zanimljivo mi je da pričam, pošto nemam s kim. Pričam sa zidovima u toku dana, jer sam u karantinu. Eto prilike!

НОВАК РАСПОЛОЖЕН ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НАД ИМЕРОМ: Убијам време причајући са зидовима

Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Tim rečima obratio se raspoloženi Novak Đoković novinarima na konferenciji za medije, posle pobede nad Mikaelom Imerom na u 1. kolu Rolan Garosa.

Neke od onih tema vezanih za tenis odnosile su se na to šta mu se dogodilo s rukom, imajući u vidu da se tokom meča protiv Šveđanina držao za zglob.

- Sve je u redu. Zbog teških loptica, malo je odreagovala podlaktica, ali ne u onoj meri da može da me spreči da igram i serviram. Osećao sam malu zategnutost u tom predelu, ali ne bol koji bi me sprečavao, ili koji diže uzbunu – stavio je Nole tačku odgovarajući na pitanje "Novosti".

Imajući u vidu da je najavio da je u Pariz došao da osvoji turnir, zanimalo nas je i da li je već spremio masku s grbom Srbije koju je nosio na dodeli pehara u Rimu.

- Ne mogu da je nađem! Ušao bih s njom na teren, ali ne znam gde se nalazi. Moraćemo da napravimo još jednu belu masku s grbom. Na tome se radi. Nadam se da će biti spremna za sledeći meč - obećao je Nole.

Pričao je naširoko i o tome kako provodi vreme.

- Uvek ima zanimacija. Čitam knjige, slušam muziku, gledam filmove. Čujem se s porodicom. Imam svoju rutinu, i fizički, i mentalno, i duhovno. Ispuni se dan. Ne žalim se. Nije mi dosadno. Uvek postoji nešto na čemu može da se radi. Na neki način je to i dobro, jer nema distrakcije. Prilično sam slobodna duša, volim, kada imam mogućnost, da "zujim" okolo kad nema mečeva, da obilazim, izlazim napolje, idem levo-desno. Sada, pošto mi je to zabranjeno, onda je sva koncentracija usmerena na oporavak i na pripreme. Sve je u redu. Igram malo društvene igre i karte sa timom. Miljan se pridružio sad na Rolan Garosu. Danas je imao svoj debitantski nastup u "uno" kartama i prošlo je tragično po njega. I dalje čekam nekog iz tima ko može da me izazove. Ako znate da igrate karte, možemo virtualno da probamo, da se malo zabavimo! – uputio je raspoloženi Nole poziv novinarima.

Đoković je bio raspoložen nakon pobede na startu Rolan Garosa/Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

A onda je moderator stavio tačku na razgovor.

- Prekide nas ovaj! – reče na kraju uz osmeh Nole, kome je, očigledno, još bilo do priče.

Podsetimo, Đoković će u drugom kolu Rolan Garosa igrati protiv Litvanca Ričardasa Berankisa.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RASIPANJE HRANE: Globalni problem koji ima duboke ekološke, ekonomske i socijalne posledice