SRBI ISPADALI REDOM: Kraj za Milojevića i Lajovića na Rolan Garosu

Beta

01. 10. 2020. u 20:53

SRPSKI teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas izgubio od Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 2:6, 4:6, 6:4, 6:3, 3:6.

СРБИ ИСПАДАЛИ РЕДОМ: Крај за Милојевића и Лајовића на Ролан Гаросу

Foto: EPA-EFE/Clive Brunskill / POOL

Lajović je uspeo da se vrati u meč posle dva seta zaostatka, u petom setu je bio siguran na svoj servis sve do osmog gema kada je Anderson napravio odlučujući brejk na meču.

Anderson će u trećem kolu Rolan Garosa igrati protiv ruskog tenisera Andreja Rubljova, koji je bio bolji od Španca Alehandra Davidoviča Fokine u četiri seta.

Srpski teniser Nikola Milojević nije uspeo da se plasira u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas izgubio od Slovenca Aljaža Bedenea sa 5:7, 6:2, 1:6, 6:7.

Meč Milojevića i Bedenea, 144. i 56. tenisera sveta, trajao je gotovo tri sata.

Bedene će u narednom kolu igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa koji je danas lako eliminisao Urugvajca Pabla Kuevasa u tri seta - 6:1, 6:4, 6:2.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RASIPANJE HRANE: Globalni problem koji ima duboke ekološke, ekonomske i socijalne posledice