JON CIRIJAK KRITIKUJE AMERIČKU LEGENDU: S tolikom kilažom i u tim godinama nepristojno je što još igra

Novosti online

04. 01. 2021. u 17:57

Kontroverzni rumunski biznismen i bivši TOP10 sa ATP liste, Jon Cirijak, jedan je od najvećih kritičara američke teniserke Serene Vilijams.

ЈОН ЦИРИЈАК КРИТИКУЈЕ АМЕРИЧКУ ЛЕГЕНДУ: С толиком килажом и у тим годинама непристојно је што још игра

Foto AP

- Serena je bila senzacionalna igračica, ali ne znam šta se događa s njom, sve je u matematici. S toliko godina i kilažom koju ima sada, ona se ne kreće istom lakoćom kao pre 15 godina. Da ima imalo pristojnosti, trebalo bi da se penzioniše. To govorim kada sagledam sve aspekte - rekao je Cirijak.

Serena je u karijeri osvojila čak 23 gren slem titule u singlu, poslednju pre tri godine u Australiji. Osim toga, ima i olimpijsko zlato u singlu plus još tri u dublu, pet završnih VTA turnira, FED kup, Hopman kup, Gren slem kup... lakše bi bilo nabrojati šta nije osvojila.

U karijeri je zaradila blizu sto miliona dolara od nagrada.

Cirijak je član teniske Kuće slavnih, najbolji plasman u karijeri mu je osmo mesto na ATP listi, a od gren slemova ima samo jedan Frenč open u dublu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu