MEDVEDEV OVO NE SME DA PROPUSTI: Nadal odustao od Roterdama, Rus ima veliku šansu da prestigne Rafu na ATP listi

Novosti online

25. 02. 2021. u 16:34

SEZONA nije dobro počela za Rafael Nadala. Španac nije igrao na ATP kupu, a učešće na Australijan openu je završio u četvrtfinalu.

МЕДВЕДЕВ ОВО НЕ СМЕ ДА ПРОПУСТИ: Надал одустао од Ротердама, Рус има велику шансу да престигне Рафу на АТП листи

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Imao je tokom prvog grend slema drugi igrač sveta problema sa leđima i upravo je to razlog zbog kog je morao da odustane od turnira u Roterdamu.

Upravo je to velika šansa za Danila Medvedeva da prestigne Nadala na ATP listi i postane drugi teniser planete. Trenutna razlika između Španca i Rusa je samo 115 bodova.

- Sa velikom tugom sam morao da se povučem sa turnira u Roterdamu. Kao što većina navijača zna, imam problem s leđima koji se pojavio još u Adelajdu i nastavio tokom Australijan opena. Našli smo privremeno rešenje koje mi je omogućilo da igram bez bolova u drugoj nedelji turnira. Kada sam se vratio u Španiju posetio sam lekara, koji mi je savetovao da ne igram narednih nedelja - poručio je Nadal.

Turnir u Roterdamu je iz serije 500 i Moskovljanin praktično ima "zicer". Naime, on je prošle godine u Holandiji ispeo u prvom kolu. Sada mu je potrebno da stigne do polufinala kako bi prestigao Nadala.

Podsetimo, turnir u Roterdamu je na programu od 1. do 7. marta.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu