NOVAK PRED FINALE: "Moram da se oporavim, protiv Rafe su mi potrebne sveže noge"

Novosti online

15. 05. 2021. u 22:39

BRANIĆE Novak Đoković titulu u Rimu, izborio je to pravo sa dva herojska izdanja u subotu, a kakve će posledice ostaviti mečevi protiv Cicipasa i Sonega, videćemo sutra u finalu protiv Nadala.

НОВАК ПРЕД ФИНАЛЕ: Морам да се опоравим, против Рафе су ми потребне свеже ноге

FOTO: EPA

I Španac je danas igrao, ali je mnogo manje vremena proveo na terenu stadiona Foro Italiko pošto je rutinski slavio protiv Opelke u dva seta.

- Pre svega, moram da se oporavim. Nemam previše vremena, igrao sam mnogo tenisa danas. Rafael će imati sveže noge, a meni će biti potrebne one kako bih mogao da mu pariram. Doduše, i Rafael je imao neke teške mečeve. Mada i ja sam se mučio sa odlaganjima zbog kiše… Nadam se da sutra neće biti tih problema - izjavio je Đoković.

Sutrašwe finale biće 57. okršaj dva najveća rivala u istoriji tenisa, a njihovo 29. final. U obe kategoriji uspešniji je Nole - vodi 29:27, odnosno 16:12, ali Rafa vodi kad je reč o mečevima u Rimu - 5:3.

Biće ovo njihovo šesto finale u Večnom gradu, tri puta je slavio Nadal, a dva puta Novak. Vreme je za izjednačenje!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici