POZNATO ŠTA SE SINOĆ DOGODILO U ČAČKU: Oglasio se direktor "Slobode" i otkrio detalje

Tanjug

07. 06. 2021. u 09:39

U FABRICI namenske industrije "Sloboda" u Čačku sinoć se zapalio komad baruta, ali to nije izazvalo požar niti eksploziju, rekao je Tanjugu generalni direktor te kompanije Zoran Stefanović i dodao da bi radnici sutra trebalo da se vrate na posao.

ПОЗНАТО ШТА СЕ СИНОЋ ДОГОДИЛО У ЧАЧКУ: Огласио се директор Слободе и открио детаље

Foto: V. Ilić

- U pitanju je pripala sitnog komada baruta, to je bljesnulo u trenutku, ali nije bilo požara niti eksplozije. Naše dežurne ekipe su bile na licu mesta i mogle su to da osmotre - rekao je Stefanović.

On je naveo da se očekuje da će u toku dana nadležni organi, u konsultaciji sa rukovodstvom fabrike, dati odobrenje da se radnici sutra vrate na posao.

Stefanović je rekao da je požar, koji je izbio u fabrici u noći između četvrtka i petka, ugašen, a da specijalizovane ekipe treba da pregledaju deo fabrike u kojoj se dogodila eksplozija.

- Nadam se da će ekipe sutra početi da rade. Danas pravimo strategiju, ima zagađenog terena van kruga fabrike, u blizini mesta eksplozije, prvo bi trebalo to sanirati' - naveo je Stefanović.

U magacinu te fabrike je u noći između četvrtka i petka došlo do serije detonacija i požara, ali niko nije povređen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku