SEDAM NOVOOBOLELIH U VRANJU: Testirano 174 uzoraka, hospitalizovan jedan pacijent

J. S.

01. 07. 2021. u 10:04

NAKON što je u protekle dve nedelje zabeležena izuzetno mirna epidemiološka situacija, jer nije bilo bilo bez novozaraženih na dnevnom nivou, pa se pojavljivao po koji sporadični slučaj u protekla 24 sata beleži se čak sedam novih slučajeva infekcije virusom COVID-19 u Vranju.

СЕДАМ НОВООБОЛЕЛИХ У ВРАЊУ: Тестирано 174 узорака, хоспитализован један пацијент

Foto: J.S.

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju na ovaj virus za dan su testirana 174 uzorka iz Pčinjskog okruga, a svih sedam novozaraženih su iz Vranja.U drugim opštinama nema novih slučajeva zaražavanja.

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 39 pregleda, od čega 23 prva. Uzorkovana je krv kod 30 pacijenata i sačinjeno 10 RTG pluća. Urađen je 31 antigenski test, od kojih je 7 pozitivno na koronavirus. Dijagnostikovane su i dve bronhopneumonije.

U kovid bolnici Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovan je jedan pacijent. On je pozitivan na koronavirus, ima bronhopneumoniju i trenutno je na kiseoniku. Primljen je jedan novooboleli, dok je jedan pacijent transportovan za Kruševac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku