KORONA U RUDNIČKO-TAKOVSKOM KRAJU: Četvoro novozaraženih - od početka pandemije preminulo 128 osoba

M. B.

03. 07. 2021. u 12:23

PREMA poslednjim saopštenim podacima iz Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu, još četiri osobe su potvrđeno zaražene korona-virusom.

КОРОНА У РУДНИЧКО-ТАКОВСКОМ КРАЈУ: Четворо новозаражених  - од почетка пандемије преминуло 128 особа

Foto: GMinfo

Od početka epidemije u martu 2020. do sada, ukupno zaraženo 3.417 lica, preminulo 128.

Broj kovid pozitivnih osoba u ovom aktuelnom „piku“ epidemije, do ovog izveštavanja, je 3.357, od kojih je najviše njih izlečeno. Juče, iz te medicinske ustanove, u kojoj je pregledano 40 osoba, nije bilo ni jednog uputa na hospitalizaciju zbog kovida-19.

Zasad, nema ni zvanične promene o broju pacijenata, koji se leče u „crvenoj“ zoni Grudnog odeljenja Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu – njih je, do poslednjeg izveštavanja, bilo četiri a.

Epidemiju kovid-19 u Rudničko-takovskom kraju, izveštajno pratimo u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu prošle godine, do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su izlečeni. U drugoj etapi, računajući od polovine juna 2020. i u aktuelnom „piku“ pandemije, po zvaničnim podacima ukupno su zaražena 3.357 lica, uz nažalost 123 smrtne žrtve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku