NE ZALIVAJTE VRTOVE I BAŠTE! Apel potrošačima vode u zapadnom delu Leskovca

Игор Митић
Igor Mitić

13. 07. 2021. u 13:57

ZBOG povećane potrošnje vode u zapadnom delu grada leskovački „Vodovod“ je uputio apel potrošačima da prestanu sa zalivanjem dvorišta čime bi se prilagodili potrebama za vodom u većem delu godine.

НЕ ЗАЛИВАЈТЕ ВРТОВЕ И БАШТЕ! Апел потрошачима воде у западном делу Лесковца

Foto: I. M.

U JP „Vodovod“ ističu da u ovom delu grada svakodnevno imaju po nekoliko havarija na vodovodnom mreži staroj između 30 i 40 godina. To se posebno odnosi na selo Karađorđevac zbog čega dolazi do čestih prekida u vodosnabdevanju.

- U poslednjih sedam dana crpna stanica u Vinarcu ne može da izdrži opterećenje i često ispada iz sistema i ne može da upumpava vodu u rezervoar u Podrimcu i prekidnoj komori u Belanovcu – dodaju u JP „Vodovod“ i ističu da su njihove ekipe svakodnevno na terenu gde redovno otklanjaju kvarove i rade na održavanju sistema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?