KRV DALI I LOKALNI ČELNICI: Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Vranešima kod Vrnjačke Banje

G. ĆIROVIĆ

28. 07. 2021. u 11:49

U LETNjOJ akciji dobrovoljnog davalaštva krvi sprovedenoj u selu Vraneši nadomak Vrnjačke Banje ukupno je prikupljeno 20 jedinica ove dragocene tečnosti namenjene Vrnjčanima koji se leče u bolnicama u Beogradu, Kragujevcu i Kraljevu.

КРВ ДАЛИ И ЛОКАЛНИ ЧЕЛНИЦИ: Акција добровољног давања крви у Вранешима код Врњачке Бање

Foto: Vrnjačka Banja

U organizaciji lokalnog Crvenog krsta i Službe za transfuziju krvi Kliničkog centra Kragujevac, osim meštana Vraneša i članova KUD iz obližnjih Podunavaca, ovoj humanoj akciji priključili su se i opštinski funkcioneri – Ivan Radović, predsednik Skupštine opštine Vrnjačka Banja, Saša Grković, pomoćnik predsednika opštine i Saša Radisavljević, sekretar SO.

Kako saznajemo u lokalnoj kancelariji Crvenog krsta, naredna akcija dobrovoljnog davalaštva krvi zakazana je za kraj avgusta u selu Gračac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor