TAKMIČENJE U KUVANJU RIBLJE ČORBE: U subotu jubilarni „Golubački kotlić“ (FOTO)
U SUBOTU, 31. jula, u Golupcu se održava čuveno takmičenje u kuvanju riblje čorbe «Golubački kotlić», 55. po redu.

Kuvanje riblje čorbe/Foto:D.Novković
Takmičenje počinje u 18.30, a ocenjivanje od strane žirija uslediće u 20.30. Ovo takmičenje organizuje se u okviru trodnevne privredno-turističke manifestacije „Sajam Dunava“.
Kotizacija za učešće se ne naplaćuju, a novčane nagrade za osvojena prva tri mesta iznose 60.000, 40.000 i 20.000 dinara. „Golubački kotlić“ održava se u okviru trodnevne privredno-turističke manifestacije „Sajam Dunava“.

Kuvanje riblje čorbe/Foto:D.Novković
Organizatori očekuju brojne učesnike iz svih krajeva Srbije, jer se radi o jednom od najmasovnijih takmičenja u zemlji.
Preporučujemo

MOTO SKUP U BRATUNCU: Defile više od 300 učesnika iz regiona (FOTO)
24. 07. 2021. u 23:48

SJAJ LOKALNIH GOVORA: U Leskovcu održana manifestacija "U ritmu dijalekta"
15. 07. 2021. u 10:18

ZELENSKI BESAN: Evo šta je rekao o ruskoj delegaciji u Istanbulu
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski stigao je danas u tursku prestonicu, Ankaru, na sastanak sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, dok se u Istanbulu očekuje da ruski i ukrajinski zvaničnici odvojeno počnu mirovne pregovore.
15. 05. 2025. u 11:55

AMERIČKI MEDIJI OTKRIVAJU: Rusiju će na pregovorima u Istanbulu predstavljati ova dva zvaničnika
VISOKI bivši zvaničnik Kremlja, koji je želeo da ostane anoniman zbog osetljivosti teme, rekao je da će Rusiju na predstojećim pregovorima u Istanbulu predstavljati ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov i savetnik predsednika za spoljnu politiku, Jurij Ušakov, objavio je list Vašington post.
14. 05. 2025. u 09:19

PREMEŠTENI BATINI POSMRTNI OSTACI: Nije više u Aleji - ostvarila mu se velika želja, evo GDE sada počiva
VELIMIR Bata Živojinović bio je jedan od najvećih glumaca na prostorima nekadašnje Jugoslavije. Mnogi su ga poštovali i van Srbije. Dobitnik je brojnih priznanja, mnogim mladim glumcima je bio uzor.
15. 05. 2025. u 12:10
Komentari (0)