LOZNICA DANAS NAJTOPLIJI GRAD U SRBIJI: Kupanje u Drini i na bazenima spas od vrućine

Novosti onlajn

08. 08. 2021. u 15:15 >> 17:53

LOZNICA je sa plus 36 stepeni Celzijusovih, koliko je izmereno u 13 časova, ponovo bila najtoplija u Srbiji. Velika toplota mnogima nije prijala, a ko je mogao iskoristio je neradni dan za osveženje pored reke Drine ili za brčkanje u lozničkim bazenima.

ЛОЗНИЦА ДАНАС НАЈТОПЛИЈИ ГРАД У СРБИЈИ: Купање у Дрини и на базенима спас од врућине

Foto V. Mitrić

Lozničani se rahlađuju i kraj uključenih klima uređaja, ili u dubokoj hladovini svojih domova čekajući da vrelina umine. Ako se ostvare najave meteorologa sutra i prekosutra trebalo bi da "zahladni" za tri stepena što ipak neće stvoriti mnogo bolje uslove, posebno onima koji rade na otvorenom, ali ni zaposlenima u zatvorenom prostoru koji kad krenu kući moraju na vreo asfalt.

Leto se ne predaje, ali ne bi trebalo ni još dugo da traje pa se treba strpeti i nekako izgurati preostale vrele dane kojih ćemo se sa setom sećati za koji mesec kad "udari" zimski minus. Inače, u 14 časova Loznici se na 36 stepeni pridružilo još nekoliko gradova među kojima je i Beograd.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!