OD ŠKOLE SKEJTA DO KONCERTA I ŽURKE: Međunarodni dan mladih u Kruševcu biće obeležen 12. avgusta

S. BABOVIĆ

09. 08. 2021. u 15:19

MEĐUNARODNI dan mladih u Kruševcu ovog 12. avgusta biće obeležen nizom programskih aktivnosti na više lokacija, najavljeno je danas u Gradskoj upravi.

ОД ШКОЛЕ СКЕЈТА ДО КОНЦЕРТА И ЖУРКЕ: Међународни дан младих у Крушевцу биће обележен 12. августа

Foto: GU

Vladimir Petrović, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport, navodi da programi počinju radionicom za mlade preduzetnike u Biznis inkubator centru od 12 sati.

U Osnovnoj školi “Dragomir Marković” se od 14 do 15,30 održava radionica crtanja i slikanja Udruženja ljubitelja umetnosti “BukvArt”, dok je od 18,30 do 20 sati u Skejt parku Sportskog centra Kruševca - Mala škola skejta za mlade. Koncert grupe “Treća smena” biće na letnjoj sceni Kulturno-prosvetne zajednice od 22 sata. Na otvorenim bazenima od 21 sat je žurka sa noćnim kupanjem.
Međunarodni dan mladih se obeleževa u zajedničkoj organizaciji lokalne samouprave, više institucija, Kancelarije za mlade i Saveta za mlade grada Kruševca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?