U NEGOTINU 12 NOVOZARAŽENIH: Najmlađa osoba ima 17 godina

S. M. JOVANOVIĆ

24. 08. 2021. u 14:29

U POSLEDNjA 24 časa od 99 testiranih kod 12 osoba sa prebivalištem u opštini Negotin, od kojih najmlađa ima 17 godina, laboratorijski je potvrđeno prisustvo virusa korona, što je broj aktivno pozitivnih povećalo na 96.

У НЕГОТИНУ 12 НОВОЗАРАЖЕНИХ: Најмлађа особа има 17 година

Foto: S.M. Jovanović

U kovid ambulanti ovdašnjeg Zdravstvenog centra obavljen je 31 prvi i 10 kontrolnih pregleda, a u pedijatrijskoj kovid ambulanti 31, od kojih se njih 23 javilo na prvi pregled sa simptomima nalik na korona virus. U bolnici se na Grudnom odeljenju trenutno leči jedan kovid pozitivan pacijent, a nijedan bolesnik prethodnog dana nije upućen u drugu zdravstvenu ustanovu radi nastavka lečenja.

U opštini Kladovo kovid-19 potvrđen je kod 11 osoba, a od virusne infekcije se oporavilo 14 bolesnika, navodi se u izveštaju Zdravstvenog centra Kladovo. U ovoj opštini broj aktivno pozitivnih je 164.

U Majdanpeku su trenutno 32 osobe aktivno pozitivne, a samo u poslednja 24 časa od 42 testirane osobe prisustvo virusa korona potvrđeno je kod pet Majdanpečana. Među zaraženima je jedan zdravstveni radnik, a jedan bolesnik hospitalizovan je van Majdanpeka.

U majdanpečkoj opštini su od početka epidemije virusom korona zaražene 1.524 osobe, u kladovskoj 1.978 , a u negotinskoj 2.719.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!