KONCERT NA „ROŠTILJIJADI“: Gale i „Kerber“ brojnim nastupima obeležavaju 40 godina karijere

I.M.

25. 08. 2021. u 15:24

GRUPA „Kerber“ ove godine slavi četiri decenije postojanja, a spektakularni koncert koji je u utorak održala na leskovačkoj „Roštiljijadi“ samo je deo u mozaiku proslave ovog velikog jubileja.

КОНЦЕРТ НА „РОШТИЉИЈАДИ“: Гале и „Кербер“ бројним наступима обележавају 40 година каријере

Foto: I.M.

Ljubitelji muzike popularnog rok sastava, od kojih se mnogi nisu ni rodili u zenitu njegove slave, potvrdili su da rok muzika ima svoju publiku i među mlađim generacijama, a ne samo među onima koji su osamdesetih godina odrastali uz ovaj bend uvek dosledan svom dobro poznatom zvuku.

- Po ko zna koji put smo u Leskovcu, ali se osećamo kao da nam je prvi put. Svaki put dođemo uzbuđeni i jedva čekamo da se vidimo sa publikom. Nadamo se još jednoj lepoj epizodi, jer se sa Leskovčanima jako dobro znamo – rekao je Gale, frontmen „Kerbera“, i dodao da je impozantno to što i posle 40 godina njegov bend svaki novi nastup doživljava sa velikim uzbuđenjem.

Specifična energija i emocija tokom dvočasovnog koncerta okupirala je prostor ispred bine u centru Leskovca, a „Kerberi“ su već u startu uspeli da stvore atmosferu koja će se dugo pamtiti.

Neki novi klinci će sa tim uspomenama, kao i mnogi do sad, postajati ljudi slušajući njihove pesme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku