EPIDEMIJA NA KOSOVU I METOHIJI: Preminule dve osobe, 33 novozaražena

D. Z.

06. 09. 2021. u 12:03

U SRPSKIM sredinama na KiM od posledica virusa korona preminule su dve osobe.

ЕПИДЕМИЈА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Преминуле две особе, 33 новозаражена

Foto: AP

Kako je saopšteno iz Kriznog štaba Kosovske Mitrovice, u poslednja 24 časa testirano je 104 uzorka pri čemu su registrovane 33 novozaražene osobe.

Inače, iz izolacije je izašlo 27 osoba dok je trenutno aktivnih 205 slučajeva.

Od početka epidemije u srpskim sredinama na KiM testirano je 21.689 osoba i evidentirano 6.313 zaraženih, a ukupan broj preminulih od posledica kovida je 156 osoba.


BONUS VIDEO: NAŠI HEROJI: Intervju sa doktorkom iz kovid ambulante
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak