HUMANITARNI KONCERT U POŽAREVCU: Za lečenje Milice sakupljeno 76.330 dinara

D. N.

20. 09. 2021. u 19:17

NA humanitarnom koncertu kulturno-umetničkih društava „Za Milicu“, održanom u Požarevcu za lečenje gimnazijalke Milice Radenković (15) sakupljeno je 76.330 dinara.

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ У ПОЖАРЕВЦУ: За лечење Милице сакупљено 76.330 динара

Foto: Fondacija „Budi human“

Prethodno je u Požarevcu održan i humanitarni rukometni turnir „Svi za Milicu“, i tada su građani donirali 63.870 dinara.

Milici je novac neophodan za lečenje posledica spine bifide, težeg oblika deformiteta kičmenog stuba, koji joj je utvrđen odmah po rođenju. Za to je neophodno obezbediti 7,7 miliona dinara, zbog čega se već duže vreme u Požarevcu odvijaju humanitarne akcije.

Novčanu pomoć građani mogu uputiti i slanjem SMS poruke, a brojevi računa nalaze se na sajtu fondacije „Budi human“.

Foto: Fondacija „Budi human“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!