KORISNICIMA NARODNE KUHINJE PO PET KILOGRAMA JABUKA: Crveni krst Novog Sada povodom Svetskog dana hrane

Lj.P.

14. 10. 2021. u 14:40

CRVENI krst Novog Sada će na preporuku Crvenog krsta Srbije i ove godine tradicionalno obeležiti Svetski dan hrane (16. oktobra) i Svetski dan borbe protiv siromaštva (17. oktobra).

КОРИСНИЦИМА НАРОДНЕ КУХИЊЕ ПО ПЕТ КИЛОГРАМА ЈАБУКА: Црвени крст Новог Сада поводом Светског дана хране

Ilustracija / Foto Shutterstock

U saradnji sa Gradskom upravom za socijalnu zaštitu i Rotari klubom Novog Sada, Crveni krst će u petak, 15. oktobra, na punktovima za podelu kuvanih obroka korisnicima Narodne kuhinje u Futoškoj 14, i u Klubu „Olga Petrov“ u Futoškoj 67, podeliti 3.000 kilograma jabuka, a svaki korisnik će dobiti po pet kilograma ovog voća.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - DUBOČKA PEĆINA: Dugačkim kanalima do pećinskog nakita

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!