VUČEVIĆ SE ZAHVALIO RADNICIMA: Bez predaha radite da Novi Sad bude lepši i bolji grad

Novosti online

15. 12. 2021. u 17:37

RADNICI JKP Put su naš ponos, jer su odmah nakon čišćenja snežnih nanosa prionuli na novi zadatak, i to bez pauze, pri niskim temperaturama - na asfaltiranje Šenoine ulice u Petrovaradinu, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

ВУЧЕВИЋ СЕ ЗАХВАЛИО РАДНИЦИМА: Без предаха радите да Нови Сад буде лепши и бољи град

Foto: Instagram/miloš vučević

- Hvala vam što bez predaha radite da Novi Sad bude lepši i bolji grad, što u ovakvim vremenski teškim uslovima ne posustajete! Verujem da su Novosađani primetili da smo ove godine izdvojili milijardu i 600 miliona dinara, dosad najveću sumu novca za unapređenje puteva, trotoara, kolovoza, odnosno cele putne infrastrukture. Zato se Novi Sad širi, zato dovodimo fabrike, zato svi vredno radimo na poboljšanju života i naposletku - zato sam ponosan! Ponosan sam na sva komunalna preduzeća koja su angažovana u okviru zimske službe jer ih sneg nije iznenadio, jer će Petrovaradin zasijati novim sjajem, a Novosađani će to znati da cene - istakao je Vučević.

BONUS VIDEO - LEPA SLIKA SRBIJE: Ovako policija i vatrogaci pomažu građanima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA DOBIJA ZABRANU 20 GODINA! Trampov predlog: Ako im se ne sviđa, imamo i drugu varijantu

UKRAJINA DOBIJA ZABRANU 20 GODINA! Trampov predlog: "Ako im se ne sviđa, imamo i drugu varijantu"

IAKO će u Ovalni kabinet Bele kuće ući tek za dva i po meseca, već su počele analize može li Donald Tramp ispuniti predizborna obećanja i doneti mir Ukrajini i Bliskom istoku. Prema pisanju "Vol strit džornala", koji se poziva na izvore bliske Trampu, savetnici novoizabranog predsednika nude zamrzavanje rata duž prve linije, konsolidaciju okupiranih teritorija za Rusiju, demilitarizovanu zonu i zaustavljanje integracije Kijeva u NATO na 20 godina.

08. 11. 2024. u 09:02

Komentari (0)

TAJNA KVALITETA KAFE: Benefiti od zrna do šoljice