ZAHVALNOST NASTAVNICIMA I DECI: Ministar prosvete Branko Ružić posetio Kraljevo

G. ĆIROVIĆ

11. 02. 2022. u 17:25

BUDUĆNOST svakog društva i svake države je ulaganje u obrazovanje, u one koji će graditi tu našu budućnost. Mnogo toga je urađeno tokom prethodnih deset godina i u infrastrukturnom i u smislu opremanja objekata na svim nivoima obrazovanja. Ministsrstvo je posvećeno daljoj afirmaciji, edukaciji i prilagođavanju vremenu u kojem živimo.

ЗАХВАЛНОСТ НАСТАВНИЦИМА И ДЕЦИ: Министар просвете Бранко Ружић посетио Краљево

G.Šljivić

Dugijemo veliku zahvalnost pre svega nastavnom i nenastavnom osoblju, kao i deci i roditeljima, za veliki teret koji podnose u vreme pandemije.

Ovo je danas u Kraljevu izjavio Branko Ružić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

G.Šljivić

Ministar Ružić u OŠ "Četvrti kraljevački bataljon"

- Smatram da prosvetni radnici zaslužuju isti nivo pažnje koji su imali predstavnici drugih resora, a koji su dobili pomoć od države. Na tu temu smo razgovarali sa predsednicom Vlade, a imao sam priliku da je iznesem i predsedniku Republike. Uveren sam da će na listi proiriteta biti i porosvetni radnici jer to svakako zaslužuju – dodao je Ružić.

G.Šljivić

Ministar Ružić u OŠ "Četvrti kraljevački bataljon"

Nakon susreta sa gradonačelnikom Kraljeva dr Predragom Terzićem, ministar Ružić je obišao Osnovnu školu „Četvrti kraljevački bataljon“, jednu od najvećih i najuglednijih obrazovnih ustanova u gradu na Ibru, gde je održao i sastanak sa direktorima svih ovdašnjih škola.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak