PONOVO PREKINUTA SEDNICA NOVOSADSKE KOMISIJE ZA PLANOVE: Desetak aktivista, verbalno i pištaljka a omelo početak rada skupa

Z.G.

15. 03. 2022. u 10:00 >> 11:13

POSLE pauze koja je data na samom početku javne sednice novosadske gradske Komisije za planove, zbog opstrukcije rada od desetak nezadovoljnih građana tim planom, nastavljeno je razmatranje 168 primedbi koje su dostavljene na taj dokument.

ПОНОВО ПРЕКИНУТА СЕДНИЦА НОВОСАДСКЕ КОМИСИЈЕ ЗА ПЛАНОВЕ: Десетак активиста, вербално и пиштаљка а омело почетак рада скупа

Novosti

Kroz glasno iznošenje primedbi, viku, lupanje šakama o stolove u Plavoj sali Skupštine grada, duvanje u pištaljke, Komisija je odgovorila na 30-ak primedbi građana, koje su prikazane na video-bimu.

Posle nešto više od pola sata rada u takvim nemogućim uslovima, predsednik Komisije Radonja Dabetić ponovo je odredio pauzu.

Podsetimo, javna sednica novosadske gradske Komisije za planove, posvećena odgovaranju na primedbe o nacrtu Generalnog urbanističkog plana grada (GUP) danas je ponovo prekinuta jer je desetak aktivista glasnim verbalnim primedbama i duvanjem u pištaljke prekinulo rad na samom početku sednice.

Aktivisti traže povlačenje GUP-a i da predsednik i nekoliko članova Komisije napuste skup zbog, kako su naveli, "sukoba interesa". Sednica se, uz primenu mera obezbeđenja, održava u plavoj sali Skupštine grada.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!