SVE VIŠE ZARAŽENIH: Sedmični presek epidemijske situacije u Pirotskom okrugu

V. ĆIRIĆ

22. 08. 2022. u 13:53

U PERIODU od 15. do 21. avgusta, na području Pirotskog okruga testirana su 1.583 građanina, a zaraza kovid 19 laboratorijski je potvrđena u 667 slučajeva.

СВЕ ВИШЕ ЗАРАЖЕНИХ: Седмични пресек епидемијске ситуације у Пиротском округу

Foto: V. Ć.

Prema podacima pirotskog ZZJZ, u Pirotu je zaraženo 416, u Beloj Palanci 120, Babušnici 99 i u Dimitrovgradu 32 građanina. U Opštoj bolnici trenutno nema obolelih koji se leče od posledica zaražavanja.

Grad Pirot i ostale tri opštine okruga su, zbog sve većeg zaražavanja, prema proceni lekara, u takozvanoj crvenoj zoni, odnosno epidemijska situacija je nepovoljna.

Od početka godine, infekcija kovid 19 je laboratorijski potvrđena u 11.114 slučaja, a od posledica zaražavanja preminule su 64 osobe u okrugu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)