STRADALIM POLICAJCIMA U ČAST: U Paraćinu održan memorijalni turnir „Heroji Pomoravskog okruga“ (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

28. 10. 2022. u 16:22

U HALI sportova u Paraćinu danas je održan Memorijalni turnir u malom fudbalu „Heroji Pomoravskog okruga“ koji organizuje Sindikat srpske policije (SSP) da bi odao poštu svojim stradalim kolegama na području Kosova i Metohije.

СТРАДАЛИМ ПОЛИЦАЈЦИМА У ЧАСТ: У Параћину одржан меморијални турнир „Хероји Поморавског округа“ (ФОТО)

Foto: Z. Rašić

Sećanje na te heroje koji su dali živote za Srbiju ne sme nikako da izbledi, zbog čega im se memorijalni turniri priređuju u različitim gradovima Srbije, a sada prvi put u Paraćinu.

Nekon što im je minutom ćutanja odata pošta, pre otvaranja turnira uručene su plakete porodicama stradalih policijaca iz Pomoravskog okruga - Nenada Stankovića, Žarka Krstića, Srđana Stojkovića, Dragana Pavlovića i Slađana Lukića.

Lepo druženje i dobre sportske rezultate učesnicima iz devet policijskih uprava iz Srbije i gostujućoj ekipi iz Severne Makedonije, poželo je predsednik  SSP Lazar Ranitović. Učesnicima se obratio i načelnik Policijske stanice u Paraćinu Dragan Stojinović, a turnir je svečano otvorio zamenik predsednice Skupštine opštine Paraćin Miloš Đokić.

  Istim povodom, u čast pripadnika policije koji su poginuli na Kosovu, danas su u Paraćinu položeni venci na Spomenik stradalima u ratovima od 1992. do 1999. godine, a u saradnji sa Crvenim krstom organizovana je i vanredna akcija prikupljanja krvi čiji je promoter bila Policijska stanica Paraćin.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)

NEBOJŠA Popović iz Kikinde radio je u hemijskoj industriji "Hemik", nekadašnjem jugoslovenskom gigantu, koji propada dolaskom bivše vlasti na čelo države. Godine posvećenosti i rada u "Hemiku" bile su izbrisane jednim potezom političara. Nebojša, kao i 130 drugih radnika zaposlenih u "Hemiku", među kojima je bio i njegov otac, ostaju bez posla. Izgubio je sve ono u šta je verovao. Život u Kikindi postao je borba za opstanak.Za Nebojšu dolazi do promene 2015. godine, kada u Kikindu stižu nove fabrike.

06. 10. 2024. u 09:00

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)