KRISTIN BRAT JE POBEDIO TUMOR, SADA TO MORA I KRISTINA: Nada za nastavak lečenje postoje u Japanu

S.BABOVIĆ

13. 02. 2023. u 18:22

KRISTINA Blagojević (17) se bori protiv tumora od 2021. godine, kada je stigla i mračna dijagnoza.

КРИСТИН БРАТ ЈЕ ПОБЕДИО ТУМОР, САДА ТО МОРА И КРИСТИНА: Нада за наставак лечење постоје у Јапану

Foto:Budi human

Njen rođeni brat je uspeo da pobedi leukemiju pre 12 godina i sada je potrebna pomoć dobrih ljudi da i Kristina bude pobednik.Borba za dobijanje inpovativne terapije u Japanu je krenula odmah nakon operacije u bolnici u Istanbulu.

- Kristina je bila zdravo i veselo dete koje je uživalo u svom detinjstvu sve do 2020. godine kada su se pojavile glavobolje, umor, promene u ponašanju, loše socijalne interakcije, pad koncentracije - navode u Fondaciji „Budi human“.-Usledili su specijalistički pregledi i dijagnostika. Tek u leto 2021. godine kada je Kristina imala epileptični napad, nakon CT glave koji je pokazao promene na mozgu konstatovano je da ima zloćudni tumor.

Hitno je operisana na Klinici za neurohirurgiju pri Kliničkom centru u Beogradu i već pri toj intervenciji utvrđeno je da je reč o najagresivnijem tumuru Glioblastom gradus IV. Ponovljena je i operacija u Istanbulu.Nova nada pojavila se u Japanu.

- Roditelji više nisu u mogućnosti da sami snose troškove lečenja stoga se ovim putem obraćaju svim humanim ljudima da im pomognu - navodi se u apelu objavljenom na društvenim mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SIN DRAGANA KAPIČIĆA JE POZNATI GLUMAC: Igrao slavnog oca u popularnom filmu - Tek tad sam saznao (FOTO)