AKADEMCIMA 3.004 MESTA: Studentski centar Novi Sad objavio konkurs za domove

Lj.P.

29. 06. 2023. u 08:45

STUDENTSKI centar Novi Sad objavio je konkurs za smeštaj brucoša i studenata starijih godina u domove u Novom Sadu, Zrenjaninu i Somboru, a na raspolaganju su im 3.004 mesta.

АКАДЕМЦИМА 3.004 МЕСТА: Студентски центар Нови Сад објавио конкурс за домове

FOTO: Sajt SCNS

Brucoši će moći da konkurišu od 1. do 15. septembra, a studenti svih ostalih godina od 15. septembra do 31. oktobra. U osam domova u Novom Sadu 2.653, 208 u Zrenjaninu i 143 mesta u Somboru. Do 10 odsto od raspisanog broja, namenski je opredeljeno za smeštaj studenata iz osetljivih društvenih grupa.

- I ove godine nas tokom leta očekuje veliki investicioni ciklus ulaganja u modernizaciju i uređenje studentskih domova i studentske menze - rekao je Zoran Martinović, direktor Studentskog centra Novi Sad. - Investicije će se realizovati u većem broju domova u Novom Sadu, a u planu je i veliko renoviranje doma u Somboru. Plan je da svi radovi budu završeni tokom letnjeg raspusta, kako bismo spremno dočekali početak školske godine i dolazak studenata na nastavu.

Pravo na smeštaj u domovima imaju studenti koji imaju državljanstvo Republike Srbije i čije prebivalište nije u sedištu visokoškolske ustanove na kojoj studiraju, čije se školovanje finansira iz republičkog budžeta, kao i studenti koji imaju državljanstvo države u regionu, koji ispunjavaju uslove konkursa.

Svi detalji o uslovima konkursa, do kada traje, i koja dokumentacija je potrebna za prijavu objavljeni su na Instagram nalogu i sajtu Studentskog centra Novi Sad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)