POČEO LETNJI TURNIR U MALOM FUDBALU: Preko trideset ekipa se okupilo u zrenjaninskom naselju (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

02. 07. 2023. u 15:41

TRADICIONALNI, 23-ći po redu turnir u malom fudbalu, pičeo je u najmnogoljudnijem zrenjaninskom stambenom naselju Bagljaš, na betonskom terenu pod otvorenim nebom, u dvorištu osnovne škole Petar Petrović Njegoš.

ПОЧЕО ЛЕТЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ: Преко тридесет екипа се окупило у зрењанинском насељу (ФОТО)

B.Grujić

Preko trideset ekipa, u pionirskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, svakodnevno će se takmičiti za trofej najboljeg tima i vredne novčane nagrade u iznosu 300, 150 i 50  hiljada dinara za tri prvoplasirane ekipe.

- Letnji turnir je decenijska tradicija naselja Bagljaš u Zrenjaninu, lepo je što su tribine oko terena ispunjene i što je puno mladih, koji će ovih julakih dana i večeri, uz svetlost reflektora, imati priliku da uživaju u potezima majstora popularnog petoparca - kaže Velibor Mladenović, predsednik Fudbalskog saveza Zrenjanina, koji pod pokroviteljstvom grada Zrenjanina, u saradnji sa organizacijom fudbalskih sudija, organizuje tradicionalni letnji turnir.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)