U SUBOTICI OTVOREN DOM KULTURE: Potpuno rekonstruisan (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

05. 08. 2023. u 15:00

REKONSTRUISAN Dom kulture u selu Subotici kod Svilajnca otvoren je sinoć uz prigodan program.

У СУБОТИЦИ ОТВОРЕН ДОМ КУЛТУРЕ: Потпуно реконструисан (ФОТО)

Foto:SO Svilajnac

Reč je o objektu od 250 kvadratnih metara, koji je kompletno rekonstruisan sredstvima opštine Svilajnac i mesne zajednice Subotica. Urađeni su podovi, plafon, zidovi, instalacija, rasveta…

- Zahvaljujem se svim ljudima koji su učestvovali u ovom projektu i pozivam ih da učestvuju i dalje, ne samo finansijski. Važni su zajedništvo i svaki vid podrške – rekao je na otvaranju rekonstruisanog objekta Predrag Milanović, predsednik opštine Svilajnac.

On je dodao da su u Subotici proteklih godina urađeni veliki projekti. Prošle godine je izgrađeno dečije igralište i sada, sa sređenim Domom kulture, Subotica ima jedan od najlepše uređenih centara. Izgrađen je i novi most, rađena je regulacije reke i vodovod i da je na redu najveći projekat - izgradnja kanalizacione mreže. Subotica je ušla u prvu grupu sela u kojima će se graditi kanalizaciona mreža, pored Troponja, Sedlara, Kušiljeva.

Otvaranju Doma je prisustvovao veliki broj meštana Subotice, a svečanost su upotpunili nastupi KUD-a „Sinđelić“ iz Svilajnca i solistkinje Anđele Milosavljević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)