FERIJALNA REGATA NA DRINI: Drina ovog leta bogata sadržajima

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

14. 08. 2023. u 14:51

TREĆA za redom Ferijalnu regatu na Drini " Zelenika 2023" . Maršruta regate je na relaciji Rogačica - Bačevci i duga je 20 km.

ФЕРИЈАЛНА РЕГАТА НА ДРИНИ: Дрина овог лета богата садржајима

V Mitrić

Spust niz reku organizuje Rafting klub " Drinska regata"  iz Ljubovije na čijem je čelu iskusni kapetan Zoran Vojinović. Rafting klub je obezbedio gumene  desantne čamce, za plovidbu po deset osoba, skipere- vođu čamca i kormilara. Na plovidbi je bilo angažovano 11 čamaca a učešće je uzelo 120 ferijalaca , iz  Beograda, Novog Sada, Smedereva, Kovina, kao i gost iz Pakistana, gošća iz Grčke i bračni par iz Rusije.

Posle tri i po sata plovidbe regataši su uplovili na obale reke Drine u mestu Bačevci gde je pripremljen ručak u prirodi i zabavni program.

- Zajednički cilj Ferijalnog saveza i Rafting kluba je očuvanje reke Drine i i skretanje pažnje na očuvanje vodnih resursa uopšte- rekao je kapetan Zoran Vojinović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)