MOBILNE EKIPE NA TERENU: Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nastavlja sa akcijama prikupljanja krvi na terenu

Lj.P.

01. 09. 2023. u 13:46

ZAVOD za transfuziju krvi Vojvodine nastavlja sa akcijama prikupljanja krvi od dobrovoljnih davalaca i onih koji to žele da postanu, a mobilne ekipe će biti na terenu širom Vojovodine.

МОБИЛНЕ ЕКИПЕ НА ТЕРЕНУ: Завод за трансфузију крви Војводине наставља са акцијама прикупљања крви на терену

Foto: R. Šegrt

U subotu, 2. septembra, transfuziomobil će biti u Zrenjaninu ispred BIG.a od 11 do 14 časova, a  u Kuli će mobilna ekipa biti u Crvenom krstu od 8 do 12 sati.

Drugog dana vikenda, odnosno u nedelju,  transfuziomobil će biti u Novom Sadu u centru grada od 18 do 21 sat.

Sutradan, u ponedeljak, 4.  krv će moći da daju građani Rume, a mobilna ekipa će biti u Domu penzionera od 8 do 12 sati, u Vrbasu u Crvenom krstu od 8 do 11 sati, a u Novom Sadu transfuziomobil će biti u centru grada od 17 do 20 časova.

Narednog dana, u utorak, 5. septembra, meštani Maglića moćiće dobrovoljno da doniraju dragocenu tečnost u Domu kulture od 8 do 10 sati, u Kulpinu u Mesnoj zajednici od 1030 do 12.30 sati, u Vršcu u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, i u Sremskoj Kamenici u Srednjoj školi unutrašnjih poslova od 14 do 18 sati, a u Novom Sadu transfuziomobil će biti u centru grada od 17 do 20 sati.

U sredu, 6. septembra, mpobilne ekipe će biti u Bačkoj Palanci u Crvenom krstu od 8 do 12 i od 14 do 18 časova, u pančevu u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, u Kovinu od 10 do 13 časova.

narednog dana, u četvrtak, 7. septembra, priliku da pokažu humanost imaće građani Sremske Mitrovice, gde će mobilna ekipa biti u Crvenom krstu od 8.30 do 13 časova, u Zrenjaninu u Crvenom krstu od 8 do 12 sati, u Somboru u Crvenom krstu od 9 do 13 časova i u Kikindi u Crvenom krstu od 8.30 do 13 sati.

U petak, 8. septembra, transfuziomobil će biti u Sentri ispred Gradske kuće od 9 do 13 časova, i Ilandži mpobilna ekipa će biti u Mesnoj zajednicki od 9 do 11 sati, u Banatskom karlovcu u Mesnoj zajednici od 12 do 14 časova, iu Kaću u firmi Miktotek od 8 do 11 sati, a u Novom Sadu transfuziomobil će biti u centru grada od 17 do 20 sati.

U subotu, 9. septembra , u Novom sadu će transfuziomobil biti u centru grada od 17 do 20 sati, kao i u nedelju 10. septembra, u isto vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove