PROMOCIJA „ČITANJA SNOVA“ U BEOGRADU: Paraćinac Aleksandar Draganović predstavlja knjigu

Зорана Рашић
Zorana Rašić

02. 10. 2023. u 11:57

UDRUŽENjE Paraćinaca i prijatelja Paraćina u Beogradu u okviru svojih redovnih druženja organizuje sutra promociju knjige svog sugrađanina, profesora Aleksandra Draganovića.

ПРОМОЦИЈА „ЧИТАЊА СНОВА“ У БЕОГРАДУ: Параћинац Александар Драгановић представља књигу

Foto: Privatna arhiva

Autor će knjigu „Čitanje snova“ predstaviti u Ulici Despota Stefana Lazarevića 12, na osmom spratu, a osim članova i prijatelja ovog udruženja, ulaz je slobodan i za ostale ljubitelje pisane reči. Događaj počinje u 18 sati.

U četvrtak, 5. oktobra, ista knjiga biće promovisana u Smederevu u Narodnoj biblioteci u 19 sati, a već sutradan, u petak, književno veče biće održano u paraćinskom Kulturnom centru.

Draganović će predstaviti drugo izdanje "Čitanja snova" svojim sugrađanima od 19 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)