IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U KOTORSKOJ ULICI : Radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ Novi Sad

S. BAJIĆ

10. 10. 2023. u 14:13

ZBOG radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka na naselju Telep u Novom Sadu, u sredu, 11. oktobra, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u Kotorskoj ulici.

ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У КОТОРСКОЈ УЛИЦИ : Радови ЈКП „Водовод и канализација“ Нови Сад

N.Karlić

Saobraćaj će za vreme izvođenja radova biti potpuno obustavljen u delu Kotorske ulice ispred objekta BB, za koji se izvodi priključak dok će trasa autobuske linije broj 12 privremeno biti promenjena.

U smeru iz centra grada prema Telepu, autobusi na liniji broj 7 će od raskrsnice ulica Heroja Pinkija i Mornarske skretati desno u Mornarsku ulicu, zatim levo u ulicu Ćirila i Metodija i od raskrsnice Ćirila i Metodija i Feješ Klare dalje nastaviti redovnom trasom kretanja. Privremeno stajalište nalaziće se u Mornarskoj ulici, nakon skretanja iz ulice Heroja Pinkija.

U smeru sa Telepa ka centru grada, od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare, autobusi će saobraćati pravo ulicom Ćirila i Metodija, zatim skrenuti desno u Mornarsku ulicu, levo u ulicu Heroja Pinkija i dalje nastaviti redovnom trasom kretanja.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)