SPASITE NEČIJI ŽIVOT: Mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i naredne nedelje na terenu

Lj.P.

05. 11. 2023. u 09:47

MOBILNE ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i naredne nedelje biće na terenu širom Vojvodine i prikupljati dragocenu tečnost od dobrovoljnih davalaca.

СПАСИТЕ НЕЧИЈИ ЖИВОТ: Мобилне екипе Завода за трансфузију крви Војводине и наредне недеље на терену

Foto Shutterstock

U ponedeljak, 6. novembra, priliku da pokažu humanost doniranjem krvi, imaće učenici i zaposleni u medicinskoj školi u Senti, a mobilna ekipa će biti tu od 9 do 13 časova, u Vršcu u Fresenius od 10 do 14 časova, u laćarku u mesnoj zajednici od 9 do 13 sati, u Vrbasu u Crvenom krstu id 8 do 11 sati i u Inđiji u Doimu zdravlja od 8 do 12 sati.

Narednog dana, u utorak 7. novembra, mobilne ekipe biće u Čelarevu u Zdravstvenoj stanici od 8 do 10 sati, u Silbašu u Zdravstvenoj stanici od 1030 do 12 sati, u Novoj Crnji u Domu kulture od 9 do 10.30 sati, u Srpskoj crnji u mesnoj zajednici od 11.30 do 13 časova, u Žablju u Srednjoj školi od 8 do 11 sati, u Zavodu će krv dati zaposleni i đaci Ekonomske škole od 8 sati, kao i iz Srednje škole „Hipokrat“ od 10 sati.

Sutradan, u sredu, 8. novembra krv će moći da doniraju građani pančeva, a mobilna ekipa biće u Crvenom krstu id 9 do 12 sati, u Zavodu će od 9 sati krv donirati policajci, zaposleni u čenici Elektrotehničke škole od 9 do 13 sati, a mobilna ekipa će na Fakultetu tehničkih nauka biti od 9 do 13 sati.

U četvrtak, 9. novembra, mobilna ekipa će biti u Zrenjaninu u mesnoj zajednici Žarko Zrenjanin od 8 do 12 sati, u Knićaninu u Domu penzionera od 13.30 do 15.30 časova, u Sremskoj Mitrovici u Crvenom krstu od 8.30 do 13 časova, u Vršcu u Crvenom krstu od 9 do 12 sati i u Somboru u Crvenom krstu od 9 do 13 časova.

Sledećeg dana, u petak, 10. novembra, mobilna ekipa biće u Novom sadu u firmi Sistems grup od 9 do 11 sati, u Institutu za ratastvo id 8 do 11 sati, a u Zavodu će od 10 sati, krv dobrovoljno dati zaposleni i đaci Gimnazije „Laza Kostić“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!