U SUBOTIČKOJ OPŠTOJ BOLNICI: Preventivni pregledi u nedelju

J. L.

08. 12. 2023. u 18:01

U subotičkoj Opštoj bolnici u nedelju, 10.decembra, biće organizovani besplatni preventivni pregledi dojke, dok će muškarci moći da urade test koji otkriva rak prostate.

У СУБОТИЧКОЈ ОПШТОЈ БОЛНИЦИ: Превентивни прегледи у недељу

Foto: J. Lemajić

Za pregled nije potrebno zakazivanje, građani treba samo da dođu do internističkog dela polikliničke službe Opšte bolnice Subotica od 8 do 16 časova. Za žene starije od 40 godina organizovan je ultrazvučni pregled dojke i mamografija po potrebi, a za muškarce starije od 49 godina PSA test kojim se otkriva tumor prostate.

-Oni kod kojih postoji sumnja na bolest, biće upućeni na dodatnu dijagnostiku. Prevencija i rana dijagnostika od ključnog su značaja za pozitivan ishod lečenja svake bolesti - poručuju u Opštoj bolnici Subotica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)