“KOME SMETA MOJA PESMA“: U Paraćinu promovisana knjiga Jovane Živadinović (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

10. 12. 2023. u 10:29

MLADA pesnikinja Jovana Živadinović prisutna je skoro na svim književnim večerima koje organizuje paraćinski Književni klub „Mirko Banjević“, a sada je matični klub organizovao promociju njene knjige.

“КОМЕ СМЕТА МОЈА ПЕСМА“: У Параћину промовисана књига Јоване Живадиновић (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/KK Mirko Banjević

Zbirka pesama za decu „Kome smeta moja pesma“ predstavljena je u galeriji Kulturnog centra, ustanove koja je protekle sedmice ugostila čak troje autora pisane reči različitim povodima.

 O Jovaninoj knjizi govorili su recenzent izdanja, profesorka  Slavica Jovanović i profesor Golub Jašović, a prisutna publika uživala je slušajući dvoje profesora koji su na znalački i profesionalan način predstavili  stvaralaštvo paraćinske pesnikinje.

Foto: Fejsbuk/KK Mirko Banjević

 Bilo je ovo još jedno književno veče u nizu koje je KK „Mirko Banjević“ organizovao  u sklopu obeležavanja svog velikog jubileja – pola veka postojanja i uspešnog rada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo