SMEDEREVSKO TUŽILAŠTVO ISPITUJE UZROKE POTAPANJA SPLAVA NA DUNAVU: Gosti na vreme evakuisani

Јелена Илић
Jelena Ilić

12. 12. 2023. u 10:00

Kako je došlo do prodiranja vode na splav na Dunavskom keju u Smederevu, u noći između ponedeljka i utorka dok je na njemu trajala proslava sa puno gostiju, ispitaće Osnovno tužilaštvo u Smederevu.

СМЕДЕРЕВСКО ТУЖИЛАШТВО ИСПИТУЈЕ УЗРОКЕ ПОТАПАЊА СПЛАВА НА ДУНАВУ: Гости на време евакуисани

Ilustracija/Foto: Nenad Zivanovic

-Dežurni tužilac je naložio policiji da obavi uviđaj, i sada se čeka izveštaj policije o događaju. Ispitaće se sve okolnosti događaja, da li je bilo propusta i ako ih je bilo, ko je  odgovaran, kaže za „Novosti“ osnovni javni tužilac, Marija Galjak Nikolić.

Prema policijskom izveštaju, nakon što se splav nakrivio i voda počela da prodire, svi gosti su evakusiani i nije bilo povređenih. Vlasnik splava je bio na licu mesta i od njega je uzeta izjava. Prema njegovim rečima te večeri je na splavu je bilo privatno rođendansko slavlje.

Nije poznato da li je ugostiteljski objekat zvanično radio ili ne. Reč je o objektu koji više godina nije radio.

Inače, iako se navodi da je reč o splavu „Boem“, to nije splav sa ovim imenom koji je izgoreo prošle godine pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo