NOVA KNJIGA RADMILE MILOJEVIĆ: U Paraćinu predstavljanje zbirke „Čudno seme“

Зорана Рашић
Zorana Rašić

13. 12. 2023. u 11:47

PARAĆINSKA pesnikinja Radmila Milojević, koja je ujedno predsednica pomoravskog ogranka Saveza književnika Srbije u otadžbini i rasejanju (SKOR) objavila je novu poetsku knjigu „Čudno seme“.

НОВА КЊИГА РАДМИЛЕ МИЛОЈЕВИЋ:  У Параћину представљање збирке „Чудно семе“

Foto: Privatna arhiva

Ova zbirka javnosti će biti prvi put predstavljena u petak, 15. decembra u Kulturnom centru od 19 sati. Kako je najavljeno, o knjizi će govoriti književnica, recenzent prof. Jelica Ivanović, a pored kazivanja stihova veče će dodatno obogatiti muzički program.

Izdavač zbirke je SKOR, a u organizaciji događaja učestvuju još matični književni klub „Mirko Banjević“ i Kulturni centar Paraćin.

Štampanje knjige je sufinansirano iz opštinskog budžeta po konkursu za projekte u kulturi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo