RADOVI NA ELEKTROENERGETSKOJ MREŽI: Isključenja struje na području Leskovca i Medveđe

I. M.

03. 01. 2024. u 18:44

Zbog radova na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže sutra struju neće imati više naseljenih mesta na području Leskovca i Medveđe.

РАДОВИ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТСКОЈ МРЕЖИ: Искључења струје на подручју Лесковца и Медвеђе

Foto: I. M.

Radovi će se, od 8.30 do 15 časova, izvoditi u Vinarcu, a u tom periodu bez struje će biti i ulice Vojvode Putnika i Cara Dušana, na putu za Zalužnje.

Na području Leskovca, od 10 do 12 časova, struju neće imati ni potrošači u Bratmilovcu, Nomanici, Zloćudovu, Badincu i delu Mrštana.

Isključenje, u periodu od osam do 15 časova, najavljeno je i za korisnike u sedam naseljenih mesta na području Medveđe i to: Dukat, Sijarina, Ravna Banja, Marovac, Grbovac, Stara Banja i deo Svirca.

Kako je saopšteno, radovi se izvode radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom, a korisnici se mole za razumevanje, jer neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja kako bi se zaposlenima omogućili bezbedni uslovi za rad.

Potrošači se mole da, u vreme trajanja radova, isključe svoje uređaje sa mreže. U slučaju loših vremenskih uslova radovi biti odloženi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)